Ledige stillinger

KEY ACCOUNT MANAGER

Er du den som vil bidra til at oppdrettere i region Vest oppnår bedre fiskehelse og fiskevelferd? 

PatoGen ønsker å styrke innsatsen i region vest og trenger flere dyktige medarbeidere. Har du stort engasjement for havbruksnæringen og ønsker å bidra til bedre produksjon og fiskehelse gjennom forebyggende tiltak, så er dette jobben for deg. I hverdagen din vil du møte på oppdrettere med store ambisjoner om å videreutvikle Norges største matproduksjon.  

Du må være en lagspiller samtidig som du må ha egen drive og motivasjon til å utvikle relasjoner og drive frem resultater sammen med kundene våre. Arbeidsoppgaver vil omfatte rådgivning, innsalg og oppfølging av PatoGens løsninger. Du vil inngå i et verdensledende fag- og salgsteam som skal bygge videre på PatoGen sin unike posisjon innen fiskehelse. 

Søkere vil bli kalt inn fortløpende til intervju.

Se full annonse og søk her


SYSTEMUTVIKLER

Er du en engasjert og brukerorientert utvikler - fullstack, frontend eller backend? Hos oss vil du få jobbe med løsninger som er sentrale for styrket fiskevelferd og bærekraft innen oppdrettsnæringen.

PatoGen har de siste årene økt satsingen på digitalisering og som del av Fürst vil vi også være del av et stort fagmiljø med omfattende kompetanse innen systemutvikling og bioteknologi. Sammen skal vi fortsette å utvikle markedsledende digitale løsninger innen fiskehelse og human diagnostikk og analyser.

Vi ser etter personer som kan styrke teamet ytterligere innen systemutvikling. Du vil få en spennende og variert hverdag i grensesnittet mellom IT og biologi. PatoGen tilbyr gode muligheter for videreutvikling, kompetanseheving og bruk av moderne teknologier og metoder.

Se full annonse og søk her