Ledige stillinger

PatoGen har vært i sterkt vekst de siste årene og har videre vekstambisjoner. Vi er stadig på jakt etter kompetente medarbeidere. Vi søker nå etter Laboratoriemedarbeider med driftsansvar til PatoGen Nord.

LABORATORIEMEDARBEIDER MED DRIFTSANSVAR

Laboratoriemedarbeider i PatoGen Nord med driftsansvar har arbeidssted ved vårt topp moderne Real Time PCR laboratorium i Bodø. Du blir en del av PatoGens engasjerte og kompetente laboratorieavdeling, med hovedkontor i Ålesund. Daglig leder og Laboratoriedirektør sitter i Ålesund.

Vi søker etter en strukturert og effektiv person med minimum bachelorutdannelse som bioingeniør, bachelor i bioteknologi eller lignende. Du bør ha noe ledererfaring. Du må like å jobbe i et hektisk og innovativt miljø, ha stå på vilje og godt humør.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Relevant utdanning
  • Erfaring fra laboratoriearbeid
  • Erfaring med å lede og ta ansvar
  • Klar og tydelig kommunikasjon
  • Gode samarbeidsevner
  • Effektiv og strukturert
  • Engasjert og til å stole på

Arbeidsoppgavene vil bestå av:

Vi kan tilby praktiske laboratorieoppgaver ved mottak, opprensing og PCR-oppsett av prøver, i et lite, men godt arbeidsmiljø. Som ansvarlig for driften må du være ansvarsfull og villig til å ta i et ekstra tak. Noe skiftarbeid og overtid vil bli påkrevd. 

Arbeidssted Bodø. Fast stilling. Tiltredelse snarest. Deler av opplæringen vil foregå i Ålesund.

Skriftlig søknad med CV sendes per e-post til career@patogen.no senest innen 01.02.2019. Merk søknaden med "Laboratoriemedarbeider med driftsansvar Nord".

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Daglig leder i PatoGen Nord og Laboratoriedirektør i PatoGen Birgit M. Myklebust birgit@patogen.no eller 91573286.